banner_startsida.jpg
Startsidan Webshop Om oss Guidning Kontakt Testfiske och annat Manualer Vattenstånd Put and take Dekorvinyl
Länkar

brons_2014_liten.jpg

facebook_logo.jpg

youtube_logo.jpg

Lapponicus på YouTube

Om Lapponicus fiske och fritid, Idre

vakspaning_lapponicus.jpg

Företaget

Lapponicus fiske och fritid handelsbolag startade juni 2013. Vår ambition är att sälja "kvalitativ kvalitetstid i kvantitet" D.v.s. att du ska kunna ägna dig åt fiske och fritid med de varor du köpt av oss utan att drabbas av teknikstrul.

 

Vi säljer bara grejor som vi kan tänka oss att använda för eget bruk. Vårt eget märke, Lapponicus, testas och används av oss själva och ett antal utvalda "ambassadörer" som rapporterar tillbaka till oss. På så vis vet vi att grejorna fungerar redan innan försäljningen startar.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Lapponicus fiske och fritid, info@lapponicus.se

​0703 73 26 30 (Jonas),  0721 58 65 76 (Kjella)

Jonas Gardsiö och Kjell-Åke Johansson

Det är vi två som äger Lapponicus fiske och fritid. Vi är födda på 60-talet och har fiskat sedan barnsben. Jonas är mer eller mindre uppväxt i Idre och Kjella har sina rötter i Jokkmokk. Jonas bor idag permanent i Idre, Kjella bor i Örebro.

Vi fiskar så ofta vi har möjlighet, många gånger var för sig men då och då tillsammans . Det är Kjella som är vassast när det kommer till flugfisket, Jonas är mer allround och vinner kanske ibland främst för att Lapponicus ofta fiskar på hemmaplan, Idre.

Vi kommer då och då att lägga ut bilder från fiske kring Idre och andra platser här på hemsidan. En del av rapporterna hamnar på "Testfiskesidan" som du når via den här länken>>

logo_startsida.jpg

quantum_logo.jpg